Haber Kategorisi: Eğitim

"Eğitim camiası birlik ve beraberlik örneği sergiledi - İftar yemeğiyle öğrenci ve eğitimciler arasındaki iletişim güçlendirildi"

Eğitim camiası, birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, yerel bir eğitim kurumu olan Borsa İstanbul Anadolu Lisesi tarafından tertip edilen iftar yemeğine katıldı.

Program boyunca öğrencilerle vakit geçiren Başli, iftarın manevi atmosferinde gençlerle sohbet etme imkanı buldu. İftar yemeğinin düzenlenmesi, öğrenci ve eğitimciler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve toplumsal ilişkileri pekiştirmeyi amaçlıyor.

Öğrencilerle birebir ilgilenen ve onların eğitim süreçleri hakkında düşüncelerini dinleyen Başli, eğitim odaklı etkinliklerle öğrenci motivasyonunun artırılmasının önemine değindi. Bu tür sosyal etkinliklerin öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükselttiğini belirten Başli, okul dışı etkinliklerin de eğitim kalitesine katkı sağladığını vurguladı.

İftar programı, öğrenci-öğretmen ve idareciler arasındaki dayanışmayı artırmak ve ramazan ayının birleştirici ruhunu yansıtmak adına oldukça verimli geçti. #Eğitim #BirlikveBeraberlik #EğitimMotivasyonu #Toplumsalİlişkiler #İftarProgramı #Dayanışma