Adıyaman'da Halkı ve Mühendislik Camiasını Birleştiren Özel Bir İftar Programı Yapıldı
Haber Kategorisi: Güncel

Adıyaman'da Halkı ve Mühendislik Camiasını Birleştiren Özel Bir İftar Programı Yapıldı

Adıyaman'da düzenlenen özel bir iftar programı, halkı ve yerel mühendislik camiasını bir araya getirdi. İftar daveti, Adıyaman Belediyesi işbirliğiyle organize edildi ve Sincan Belediyesinin katkılarıyla kurulan konteyner kentte gerçekleştirildi. Etkinlik, dayanışma ve paylaşımın simgeleştiği bir ortamda geçti.

İftar yemeği sırasında çocukların neşesi ve günün anlamı, insanları birleştiren önemli unsurlardı. Katılımcılar ve çocuklar iftardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu özel günün manevi atmosferi her zamanki gibi etkileyici bir mutluluk kaynağı oldu.

Yerel toplumun yanı sıra, etkinliğe Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası'nın da destek vermesi dikkat çekti. Oda Başkanı Ali Akgün ve yanı sıra 24 yıl önce benzer bir durumu yaşamış Kocaelili inşaat mühendisleri bu etkinliğin bir parçası oldu.

Belediye başkanı, iftar programı sonrasında bir teşekkür konuşması yaparak, Oda Başkanı ve Kocaelili inşaat mühendislerine destekleri için şükranlarını sunarken, bu tür birlikte hareket etme ve destek olma ruhunun, Adıyaman'ın da Kocaeli gibi daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını vurguladı. Etkinliğin genel teması ise birlik ve beraberlik ruhuyla toplumsal dayanışmanın pekişmesi olarak öne çıktı.

#Adıyaman #iftar #dayanışma #paylaşım #toplumsaldayanışma #birlikberaberlik #mühendislikcamiası #etkinlik #maneviatmosfer