Adıyaman Üniversitesi, Yüz Yüze Eğitim İle Bahar Dönemine Başladı
Haber Kategorisi: Eğitim

Adıyaman Üniversitesi, Yüz Yüze Eğitim İle Bahar Dönemine Başladı

Adıyaman Üniversitesi, Adıyaman'da faaliyet gösteren bir üniversitedir. 2023-2024 Akademik Yılı'nın Bahar Dönemi için yüz yüze eğitim faaliyetlerine tekrar başlamıştır. Öğrenciler, geçtiğimiz yıl yaşanan deprem olayları nedeniyle uzaktan eğitim yöntemiyle derslerini takip etmek zorunda kalmışlardı. Ancak 4 Mart 2024 itibariyle öğrenciler, kampüslerindeki derslik ve fakülte binalarına geri dönmenin heyecanını yaşamaktadır.

Bahar Dönemi'nde 2.422 öğrenci yüz yüze eğitim imkanından faydalanırken, bu sayı Bahar Dönemi ile birlikte 11.099'a yükselmiştir. Uzaktan eğitim alan öğrenci sayısı ise 9.244'ten 5.938'e düşmüştür. Üniversite, yaralarını sarmaya ve eğitim öğretime tam kapasiteyle devam etmeye çalışmaktadır. Ayrıca, güvenlik görevlileri öğrencilere bilgilendirme ve yönlendirme hizmetleri sunarak, kampüs içerisinde kolay bir geçiş sağlamaktadır.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş, öğrencilere başarılı ve verimli bir dönem geçirmeleri için iyi dileklerini ileterek, yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirmiştir. Adıyaman Üniversitesi'nin yeni döneminde sağladığı imkanlar ve akademik takvim, eğitim sürecinin normalleşmesini ve kaliteli bir öğretim sağlanmasını göstermektedir.

Sosyal medya etiketleri: #AdıyamanÜniversitesi #yüzyüzeeğitim #bahardönemi #eğitimhaberleri