AK Parti Gerger İlçe Teşkilatı, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
Haber Kategorisi: Siyaset

AK Parti Gerger İlçe Teşkilatı, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gerger İlçe Teşkilatı, ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Erkan Aksoy'un da katıldığı ziyaretlerde, esnaf ve ilçe sakinlerine teşekkürler edildi. AK Parti Gerger İlçe Başkanlığı ve Gerger Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen bu etkinlik, vatandaşların talep ve önerilerini dinleme fırsatı sağladı.

Ziyaretlerde yapılan konuşmalarda, gelecekte de halka hizmet amacıyla çalışmalara devam edileceği vurgulandı. İlçe başkanı ve belediye başkanı, ilçenin daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Bu etkinlik, yerel yönetimlerin halkla iç içe olma çabalarını gösterirken, halkın beklenti ve düşüncelerinin de doğrudan ilgililere iletilmesine olanak sağladı. Diyaloğun yanı sıra, ilçenin refah seviyesinin artırılması ve esnafın desteklenmesi gibi konular da ele alındı. Yerel yönetimler ile halk arasındaki bağın kuvvetlendirilmesi ve demokratik katılımın sağlanması açısından bu tür etkinlikler önem taşımaktadır.

#AKParti #GergerİlçeTeşkilatı #BelediyeBaşkanıErkanAksoy #Ziyaret #Esnaf #Vatandaş #Hizmet #Halklaİçİçe #Katılım #Demokrasi