Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı, Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi
Haber Kategorisi: Gündem

Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı, Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, İlçe Başkan Yardımcısı Hekim Kaan Göğebakan'ın yakın akrabası Dede Göğebakan'ın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında duyulan derin üzüntüler dile getirilirken, merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dilekleri iletilmiştir.

Bu olay vesilesiyle Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tiryaki, hayatın geçiciliği ve ölümün kaçınılmazlığı konusunda düşüncelerini aktararak "Her nefis ölümü tadacaktır." ayetini hatırlatmıştır. Taziye ziyaretinde bulunan kişiler arasında, bölge halkının sorunlarına hakim olan, siyasal ve sosyal konularda etkin rol oynayan isimlerin de bulunduğu belirtilmiştir. Bu birlik ve beraberlik gösterisi sayesinde, toplumun farklı kesimleri arasındaki dayanışma ve paylaşımın önemi vurgulanmıştır.

Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği taziye ziyareti, bölge halkının yardımlaşma ve dayanışma örneklerinden en samimi bir şekilde birisini temsil etmektedir.

#AkParti #TaziyeZiyareti #Şahinbey #MehmetTiryaki #HekimKaanGöğebakan