Cumhur İttifakı'ndan Gaziantep'e güçlü adaylar!
Haber Kategorisi: Siyaset

Cumhur İttifakı'ndan Gaziantep'e güçlü adaylar!

Gaziantep'te Cumhur İttifakı'nın düzenlediği bir toplantıda, belediye başkan adayları ve ilçe belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıya katılanlar, görüş alışverişinde bulunma ve adaylar hakkında değerlendirme yapma fırsatı da buldular. Cumhur İttifakı'nın Gaziantep İl Başkanı İrfan Çelikaslan, partililerin ve adayların 31 Mart seçimlerine kararlılıkla hazırlandıklarını vurguladı. Toplantıda, yerel yönetimlerin Gaziantep'e güç katacağı ve halka en iyi hizmeti sunmak adına adayların seçimlerde başarı elde etmeleri beklentisi dile getirildi.

#Gaziantep #Cumhurİttifakı #BelediyeBaşkanAdayları #İlçeBelediyeMeclisÜyesiAdayları #Toplantı

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen toplantıda Gaziantep'teki belediye başkan adayları ve ilçe belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı. Katılımcılar toplantıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu ve adaylar hakkında değerlendirmelerde bulundu. İrfan Çelikaslan, toplantıda Cumhur İttifakı üyelerinin ve adayların 31 Mart seçimleri için kararlılıkla hazırlandıklarını vurguladı. Adayların seçimlerde başarılı olmaları ve Gaziantep'in yerel yönetimlerinin güçlendirilerek halka daha iyi hizmet sunulması hedeflendi.

#Cumhurİttifakı #Gaziantep #BelediyeBaşkanAdayları #İlçeBelediyeMeclisÜyesiAdayları #Toplantı

Gaziantep'te, Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen bir toplantıda belediye başkan adayları ve ilçe belediye meclis üyesi adayları halka tanıtıldı. Toplantıda katılımcılar arasında görüş alışverişi yapılması ve adayların değerlendirilmesi de gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı Gaziantep İl Başkanı İrfan Çelikaslan, partililerin ve adayların 31 Mart seçimlerine yönelik kararlılık ve hazırlık içerisinde olduklarını belirtti. Toplantıda, belediye başkan adaylarının seçimlerde başarılı olmaları ve Gaziantep'in yerel yönetimlerinin güçlendirilerek halka daha iyi hizmet verilmesi amaçlandı.

#Gaziantep #Cumhurİttifakı #BelediyeBaşkanAdayları #İlçeBelediyeMeclisÜyesiAdayları #Toplantı #Haber #Gazetecilik