Fırat Görgel, Kahramanmaraş için ortak stratejiler belirlemek amacıyla ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
Haber Kategorisi: Gündem

Fırat Görgel, Kahramanmaraş için ortak stratejiler belirlemek amacıyla ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptığı sıfatıyla ilçe belediye başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının amacı, şehrin gelişimi ve refahı için ortak stratejiler oluşturmak olarak belirlendi. Görgel, bu toplantının kent için olumlu sonuçlar doğuracağını umduğunu ifade etti.

Toplantıda, katılımcılar, Kahramanmaraş'ın çıkarlarını en iyi şekilde temsil etmeye ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik kararlar aldı. Alınan kararlar ve planlanan projelerin detayları da toplantı sonrasında kamuoyuyla paylaşılacak.

#FıratGörgel #BüyükşehirBelediyeBaşkanı #ilçebelediyebaşkanları #toplantı #gelişim #refah #strateji #karar #proje #Kahramanmaraş #çıkar #yaşamkalitesi