GATEM, Gaziantep'te Ak Parti heyetini ağırladı
Haber Kategorisi: Gündem

GATEM, Gaziantep'te Ak Parti heyetini ağırladı

Gaziantep Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (GATEM) Yönetimi, Ak Parti heyetini ağırladı. Ziyaret kapsamında Gaziantep milletvekilleri, belediye başkanları ve Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı üyeleri bir araya geldi.

GATEM Başkanı Hayri Sucu ve dernek yönetim kurulu üyeleri, yapılan toplantının şehrin önde gelen siyasi figürleri ve yerel yöneticileri ile verimli geçtiğini ifade etti. Toplantıda Gaziantep'in yaş meyve ve sebze sektöründeki gelişmeler, sektörün karşılaştığı problemler ve ayrıca bölgenin genel belediyecilik hizmetleri üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı'nın ve diğer katılımcıların "Gerçek Belediyecilik" ve "Hazırız, Kararlıyız" temaları kapsamında yerel yönetimlerin daha da güçlendirilmesi ve bölgenin kalkınmasına yönelik adımların atılacağına vurgu yapıldı. Bu tür buluşmaların, saha çalışmalarına katkı sağlaması ve mevcut ve potansiyel projeler için önemli kararların müzakere edilmesine fırsat oluşturması beklenmektedir.

#Gaziantep #GATEM #AkParti #belediyeler #yerelyönetim #toplantı #şehirgelişimi