Gaziantep'teki Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'nde önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. "Huzur Sohbeti" adı verilen programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun da katıldı. Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber'in de bulunduğu şehir yöneticileri ve protokol üyeleri etkinliğe katılım gösterdi.
Toplantı, hem dinleyicilere ilham kaynağı olması hem de aile ve dini meselelerde rehberlik sunulması açısından verimli geçti. İl müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar ve diğer kurum müdürleri, toplantının düzenlenmesinde önemli roller üstlendiler.
Programın sonunda, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'nin çalışma birimleri ve olanaklarının ziyaret edilmesiyle yapılan hizmetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. İl müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, programa katılanlara ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Bu etkinlik, toplumsal huzur ve aile içi uyumun sağlanması amacıyla düzenlenen çalışmalar arasında önemli bir yer tuttu.
#Gaziantep #AileveDiniRehberlikMerkezi #HuzurSohbeti #Diyanetİşleri #Din #Aile #ToplumsalHuzur
Haber Kategorisi: Güncel









