Göksun Anadolu İmam-Hatip Lisesi, yerel yetkililere ev sahipliği yaptı
Haber Kategorisi: Gündem

Göksun Anadolu İmam-Hatip Lisesi, yerel yetkililere ev sahipliği yaptı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bulunan Göksun Anadolu İmam-Hatip Lisesi, yerel yetkililerin kamu kurumlarına yönelik ziyaretleri için ev sahipliği yaptı. Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, kadın kolları ve ülkü ocakları temsilcileriyle birlikte söz konusu eğitim kurumunu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında okul yönetimi ve öğretmenlerle görüşmeler gerçekleştirildi ve eğitimle ilgili çalışmalar tartışıldı. Belediye Başkanı Aydın, müzakere ve değerlendirme fırsatı bulduğu ziyarette, eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi edinerek, eğitim personelinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Görüşmeler sırasında öğretmenlerle yapılan sohbetlerde, Belediye Başkanı başarı dileklerini iletti ve yapılan çalışmaları takdir etti. Okul müdürüne ve öğretmenlere görevlerinde üstün başarılar dileyen Aydın, ziyaretin sonunda okul müdürüne misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. Bu ziyaretin, eğitim ve öğretim alanındaki iş birliğini ve diyalogu güçlendirmeyi amaçladığı belirtildi.

#Kahramanmaraş #Göksun #okul #ziyaret #eğitim