İYİ Parti, Adıyaman'da AFAD Personelini Ziyaret Etti
Haber Kategorisi: Siyaset

İYİ Parti, Adıyaman'da AFAD Personelini Ziyaret Etti

Adıyaman'da faaliyet gösteren İYİ Parti, bölgede geçmişte yaşanan acı verici deprem olaylarından sonra toplumun iyileşme sürecine dair farkındalık ve destek oluşturmak amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) personelini ziyaret etti.

Ziyaret, İYİ Parti'nin bölgesel sorumluluk bilinci çerçevesinde, 6 Şubat'taki depremler sırasında ön saflarda görev alan ve büyük çaba sarf eden AFAD personeline moral verme ve onların tecrübelerini dinleme amacı taşıyor. Parti yetkilileri, bu sıkıntılı dönemleri hatırlayarak, yaşanan acıların hafızalarda tazeliğini koruduğunu ve ilerleyen zamanlarda da toplumun ve kurumların "iyi" olması adına atılacak adımlarda dayanışma ve iş birliğinin önemine dikkat çekiyorlar.

İYİ Parti'nin bu ziyareti, deprem gibi doğal afetlerden etkilenen toplulukları destekleme ve onların yanında olduğunu gösterme çabası olarak değerlendiriliyor. Ziyaret, ayrıca afet yönetimi konusunda yetkililerle yapıcı diyaloglar kurma ve olası gelecekteki olaylara karşı hazırlık süreçlerini güçlendirme perspektifinden de önem taşımaktadır.

#İYİParti #AFAD #deprem #farkındalık #destek #sosyal #dayanışma #işbirliği #acil durum #ziyaret #doğalafet #bilinç #toplum #kollama #hazırlık