Kilis'te Okul Destek Projesi kapsamında düzenlenen iftar yemeğine İl Müdürü Emre Çalgan ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali Çelik katıldı.
Haber Kategorisi: Gündem

Kilis'te Okul Destek Projesi kapsamında düzenlenen iftar yemeğine İl Müdürü Emre Çalgan ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali Çelik katıldı.

Kilis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emre Çalgan ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali Çelik, Okul Destek Projesi kapsamında desteklenen çocuklar için düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Etkinlikte, çocukların eğitim hayatına destek olmayı amaçlayan projenin etkinlikleri ve hedefleri üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Müdürler, çocuklarla birebir ilgilenerek, onların proje kapsamında kazandıkları deneyimler ve geleceğe yönelik beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bu tür sosyal etkinliklerin, çocukların kişisel gelişimlerine ve sosyal uyumlarına katkı sağladığı vurgulandı.

#Kilis #AileveSosyalHizmetler #İlMüdürü #EmreÇalgan #SosyalHizmetMerkezi #Müdürü #AliÇelik #OkulDestekProjesi #çocuklar #iftar #yemek #destek #etkinlikler #hedefler #sohbetler #eğitimhayatı #deneyimler #gelecek #beklentiler #fikiralışverişi #sosyaletkinlikler #kişiselgelişim #sosyaluyum