Kilis, Teknik Direktör İbrahim Katırcı ile Şampiyonluk Peşinde
Haber Kategorisi: Spor

Kilis, Teknik Direktör İbrahim Katırcı ile Şampiyonluk Peşinde

Kilis Belediyespor'un teknik direktörü İbrahim Katırcı, sabırla takımın başında hizmet eden bir isimdir. Futbol dünyasında birçok değişim yaşanan bu yıllarda, Katırcı'nın önderliğinde 2014-2015 sezonu Kilis şehri ve takım için bir dönüm noktası olarak kabul edilmiştir. Ancak bu sezon, takımın başarılı performansına rağmen şike iddiaları nedeniyle ikinci sıraya yerleşmesi, takımın ve Katırcı'nın kariyeri açısından önemli bir etken olmuştur.

Bu sezon hala etkisini sürdüren bir sezon olarak Kilis halkının hafızasında derin bir iz bırakmıştır. Ayrıca, taraftarlar tarafından efsane teknik direktör Mourinho olarak adlandırılan Katırcı'ya takılan bu lakap da o dönemden günümüze kadar gelen bir anekdot olarak kalmıştır. Yıllar geçse de İbrahim Katırcı'nın azim ve kararlılığı hiç eksilmeden devam etmektedir. Bu sezon da iddialı bir tutumla takımını şampiyonluğa taşıma hedefindedir.

Kilis Belediyespor ve sevilen hocası İbrahim Katırcı, uzun zamandır hayali kurulan 3. lig'e ulaşma yolunda önemli bir sürece girmektedir. Bu sezon, takım ve Katırcı için daha önce elde edilemeyen başarılara ulaşma fırsatı olarak görülmektedir. Kilis Belediyespor camiası, Katırcı'ya kalan zorlu ve kritik maçlarda başarı ve sabır diliyor.

#KilisBelediyespor #İbrahimKatırcı #TeknikDirektör #Futbol #Şampiyonluk