Salih Çiğdem, Ramazan Bayramı’nda Şehitlikleri Ziyaret Etti
Haber Kategorisi: Gündem

Salih Çiğdem, Ramazan Bayramı’nda Şehitlikleri Ziyaret Etti

Kaymakam Salih Çiğdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şeyh Adil Şehitliği ve Kapıçam Şehitliği'ni ziyaret etti. Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlar eşlik etti.

Kaymakam Salih Çiğdem, ziyarette şehit aileleri, gaziler ve depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlar ile yakından ilgilenerek aziz şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Ziyaret, şehitlerimiz için okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde son buldu.

#KaymakamSalihÇiğdem #RamazanBayramı #ŞeyhAdilŞehitliği #KapıçamŞehitliği #ValiMükerremÜnlüer #GarnizonKomutanıTuğgeneralEminMehmetTerzioğlu #BüyükşehirBelediyeBaşkanıFıratGörgel #İlEmniyetMüdürüNurettinGökduman #DulkadiroğluBelediyeBaşkanıMehmetAkpınar #OnikişubatBelediyeBaşkanıHanifiToptaş #ŞehitAileleri #Gaziler #DepremdeYakınlarınıKaybedenVatandaşlarımız