Sütçü İmam Üniversitesi'nde Rektör Yasım'a veda ziyareti
Haber Kategorisi: Eğitim

Sütçü İmam Üniversitesi'nde Rektör Yasım'a veda ziyareti

Kahramanmaraş'ta bulunan Sütçü İmam Üniversitesi'nde rektörlük görev süresi sona eren Prof. Dr. Alptekin Yasım'a veda ziyareti düzenlendi. Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Mahçiçek, Prof. Dr. Alptekin Yasım'a üniversiteye sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Mahçiçek, bu hizmetin Kahramanmaraş'ta yaşayan vatandaşlar için büyük önem taşıdığını ve rektörün çalışmalarının kalıcı etkiler bırakacağını belirtti.

Rektör Yasım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mahçiçek ve ekibine üniversitenin gelişim sürecine verdikleri destek için teşekkür etti. Prof. Dr. Alptekin Yasım, üniversitenin geleceği için en iyi dileklerini de paylaştı.

Her iki tarafın da eğitim ve şehrin gelişimi adına gerçekleştirdikleri iş birliğinin önemine vurgu yapılan bu buluşmada, üniversite ve yerel yönetimler arasındaki ilişkilerin güçlenerek eğitim kalitesinin artması hedeflenmektedir. Ziyaret, samimi sohbetler ve iyi niyet dilekleriyle sona erdi.

#Kahramanmaraş #SütçüİmamÜniversitesi #AlptekinYasım #HanefiMahçiçek #Eğitim