TBMM Genel Kurulu'nda Özkeçeci'den Önemli Açıklamalar
Haber Kategorisi: Siyaset

TBMM Genel Kurulu'nda Özkeçeci'den Önemli Açıklamalar

Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin görüşmeleri sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Bugün, TBMM Genel Kurulu'nda süren bu kritik görüşmelerde Özkeçeci, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin personel yapısında yapılan düzenlemelerle ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı. Özkeçeci, yapılan değişikliklerin, personelin haklarını ve görev tanımlarını güncel ihtiyaçlara uygun hale getirmeyi amaçladığını belirtti. Ayrıca, bu düzenlemelerin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonel kapasitesini artırmayı hedeflediğini ifade etti.

Meclis genel kurulunda yoğun bir tempoda devam eden bu görüşmelerde, sadece Türk Silahlı Kuvvetleri değil, diğer bazı kanunlarda da değişiklikler yapılarak, çeşitli düzenlemelere yer verildi. Özkeçeci, yapılan tüm bu değişikliklerin Türkiye'nin güvenliği ve savunma kapasitesinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci, konuşmasının sonunda meclis üyelerine ve kamuoyuna teşekkür ederek, düzenlemelerin hayırlı sonuçlar doğurmasını diledi.