TBMM Genel Kurulu'nun çalışmaları sona erdi
Haber Kategorisi: Siyaset

TBMM Genel Kurulu'nun çalışmaları sona erdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yürütülen genel kurul çalışmaları sona erdi. Bugün yapılan oturumun sonunda Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, çalışmaların tamamlandığını duyurarak herkese iyi akşamlar diledi.

Genel Kurul'da milletvekilleri, gündemdeki konuları tartıştı ve mevcut teklifler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Uzun ve detaylı müzakerelerin ardından yapılan oylamalar ve alınan kararlarla oturum sonlandırıldı.

Hasan Öztürkmen gibi milletvekilleri, parlamento çalışmalarının ardından sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarla halkı bilgilendiriyor ve siyasi süreç hakkında şeffaflık sağlıyorlar.

Milletvekilleri, yorucu ve verimli geçen bir günün ardından haftalık çalışma takvimlerine dönecek ve temsil ettikleri seçmenlerle ilgili konular üzerinde çalışmaya devam edecekler. Önümüzdeki genel kurul toplantısı için hazırlıklar ise devam ediyor. Gaziantep Milletvekili Öztürkmen ve diğer meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantılarda, ülke gündemine ilişkin yeni konular masaya yatırılacak.

#TBMM #GenelKurul #Milletvekilleri #HasanÖztürkmen #Türkiye #Gaziantep #Siyaset #Gündem #Çalışmalar #Şeffaflık