Türk Polis Teşkilatı, Kahraman Polislerimiz İçin 179. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor
Haber Kategorisi: Gündem

Türk Polis Teşkilatı, Kahraman Polislerimiz İçin 179. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

Türk Polis Teşkilatı, dünyanın en zor coğrafyalarında fedakârlıkla görev yapan ve milletimizin güven ve huzurunu sağlamak için çalışan kahramanlarımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Vatanımızın dört bir yanında görev yapan değerli polislerimizin "10 Nisan Polis Günü"nü gönülden kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatı, tarihinden ve milletimizden aldığı güçle her koşulda görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir. Değişime ve gelişmelere ayak uydurarak milletimizin beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemektedir.

Emniyet teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için her türlü zorluğu göğüslemekte ve yasalar çerçevesinde kamu düzenini ve can güvenliğimizi sağlamaktadır. Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini mefhum gözetmeden sürdüreceklerdir.

Deprem felaketinde Adıyamanlı vatandaşlarımıza yardım eden ve görevlerini özveriyle yerine getiren polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Milletimizin birlik ve bütünlüğü için şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor ve en kalbi duygularımla selamlıyorum.

#TürkPolisTeşkilatı #PolisGünü #GüvenVeHuzur #KahramanPolislerimiz