Vali Şıldak, Özel Bireylerle İftar Programında Buluştu
Haber Kategorisi: Gündem

Vali Şıldak, Özel Bireylerle İftar Programında Buluştu

Vali Hasan Şıldak, özel bireylerle iftarda buluşarak onlarla birebir ilgilendi. "Devletimiz var olduğu sürece, özel bireylerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" diyen Vali Şıldak, bu buluşmaların gelecekte de devam edeceğini belirtti.

Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen özel bireyler ve ailelerine yönelik iftar programına katıldı. İftar sonrasında, tüm ailelerle birebir sohbetler gerçekleştiren Vali Şıldak, benzer buluşmaların ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini söyledi.

İftar programına katılan tüm ailelere teşekkür eden Vali Şıldak, "Ramazan ayı; birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve manevi atmosferin en güzel şekilde yaşandığı, insanların birbirleri ile kucaklaştığı, ülkemizde iftar sofralarında, camilerde ve evlerde adeta bayram havasının yaşandığı özel günlerdir. Biz de sizleri her zaman unutmadığımızı, sizlerle her zaman birlikte olduğumuzu ve sizlerin her birinizin en değerli olduğunu hissettirmek için bu güzel sofrada buluştuk. Çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte bu özel sofrada siz özel insanlarla bir arada olmak bizim için de gurur verici bir durumdur. Devletimizin tüm imkanları özel insanlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek ve bizler de her zaman sizin yanınızda olacağız. Hayatın zorluklarını, özellikle anne-babaların yükünü hafifletmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan ayınızı tebrik ediyor, katılımlarınız için teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

İftar programının ardından özel bireylerle yakından ilgilenen Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, ailelerin evlerinde düzenlediği davetlere de teşekkür ederek, mutlaka ziyaret edeceklerini ifade etti.

#ValiHasanŞıldak #özelbireyler #iftar #ramazan #dayanışma #hoşgörü #mutluluk #tümimkanlarımızonlarınemrindeolacak