Vali Şıldak, Şanlıurfa'da Polis Haftası'nı kutladı.
Haber Kategorisi: Gündem

Vali Şıldak, Şanlıurfa'da Polis Haftası'nı kutladı.

Vali Hasan Şıldak, Polis Haftası'nı kutlamak için bayramın birinci günü sabah kahvaltısında İl Emniyet Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Vali Şıldak, bu buluşmada Polis Haftası'nın önemine dikkat çekerek, Şanlıurfa'da huzur ve güvenin sağlanmasında büyük bir özveri ile çalışan emniyet personellerini tebrik etti.

Vali Hasan Şıldak, bayramın birinci günü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in eşliğinde Dergâh Camiinde bayram namazı kılarak yoğun bayram programına başladı. Bakan Güler ile gerçekleştirdiği temasları tamamlayan Vali Şıldak, havalimanından Bakanı uğurladıktan sonra Polisevi'ne geçti ve burada Emniyet güçleriyle bir araya geldi. Bu buluşmada Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlandı. Vali Şıldak, emniyet personellerine Şanlıurfa'da yaptıkları hizmetlerden dolayı takdirlerini ileterek, Polis Teşkilatının toplumun rehberi olduğunu vurguladı.

Vali Şıldak konuşmasında, Polis Teşkilatının yüzyılı aşkın bir süredir kendini geliştirerek toplumun her kesiminin sorunlarına yardımcı olan, sadece önleyici ve güvenlik göreviyle değil aynı zamanda vatandaşların sosyolojik ve psikolojik ihtiyaçlarına da cevap veren bir kurum olduğunu belirtti. Şanlıurfa'da görev yapan polislerin 7 gün 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Vali Şıldak, tüm polisleri tebrik etti ve teşkilatın 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında içerisinde bulunan çürükleri temizlediğini ve bu süreci başarıyla tamamladığını vurguladı. Şehirdeki koordineli çalışmalara katkı sağlayan personellere teşekkür eden Vali Şıldak, Polis Haftasını kutladı.

Vali Şıldak'ın konuşmasının ardından kahvaltı yapıldı ve program aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

#ValiHasanŞıldak #PolisHaftası #Şanlıurfa #PolisTeşkilatı #EmniyetMüdürlüğü #HuzurVeGüven #PolisHaftamızKutluOlsun