Vali Ünlüer, Kahramanmaraş'ta Şehitlikleri Ziyaret Etti ve Bayram Mesajı Verdi
Haber Kategorisi: Gündem

Vali Ünlüer, Kahramanmaraş'ta Şehitlikleri Ziyaret Etti ve Bayram Mesajı Verdi

Valimiz Mükerrem Ünlüer, Ramazan Bayramı münasebetiyle Arefe günü düzenlenen program kapsamında Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliğine ve Kapıçam Mezarlığı deprem şehitlerine ziyarette bulundu.

Vali Ünlüer, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte şehitlerimizin kabrine karanfil bırakıp dua ettiler.

Şehitlik ziyareti, deprem şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yapılan duaların ardından sona erdi.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir süre sohbet eden Vali Ünlüler, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet dileklerinde bulundu.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz nezdinden Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Vali Ünlüer, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşma temennisinde bulundu.

#Kahramanmaraş #ValiÜnlüer #RamazanBayramı #ŞehitlikZiyareti #DepremŞehitleri #Gaziler #BirlikVeBeraberlik