Vali Ünlüer ve eşi şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Haber Kategorisi: Gündem

Vali Ünlüer ve eşi şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Valimiz Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer hanımefendi, Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Kısakürek'in düzenlediği iftar programında, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve protokol mensuplarımız ile bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan iftar programında, Valimiz Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Kısakürek ve Kamu Kurum Müdürleri, iftarını şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile birlikte yaptı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde iftar sofrasında şehitlerimizin kıymetli aileleriyle bir arada olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Vali Ünlüer, "Bu mübarek aya ve günlere huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, değerli gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, bizleri bir araya getiren Ali Rıza Kısakürek Beyefendiye teşekkür ediyorum." dedi.

Şehit ailelerimiz ile bir süre sohbet eden Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, şehit ailelerimize hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundu.

#ValimizMükerremÜnlüer #DrSelmaÜnlüer #AliRızaKısakürek #iftar #Ramazan #şehitler #gaziler #Türkiye