6 gollü düelloda kazanan yok: 3-3
Haber Kategorisi: Gaziantep

6 gollü düelloda kazanan yok: 3-3

Spor Toto Süper Lig 'in 14. hafta maçında VavaCars Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Gaziantep FK'yı konuk etti. Pirlo ve öğrencileri sahasında kazanarak araya moralli girmek istedi. Ligde oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Gaziantep FK, rakibini yenip galibiyet hasretine son vermek istedi. Maça Gaziantep FK etkili başladı. 13 ve 20. dakikalarda 2 gol bularak üstünlük kurdu. Ardından Karagümrük devreye 2-1'le tamamlayan gole imza attı. 

İkinci yarıya ev sahibi Karagümrük etkili başladı ve Baniya ile 2-2'lik eşitliği yakaladı. Antep Merkel ile bir kez daha öne geçerken, Kouassi yeniden beraberliği getiren gole imza attı. Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve gollü geçen mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı. 

Erol Bulut'tan takıma 'basit gol' sitemi

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk yarı istediğimiz doğrultuda gerçekleşti. İkinci yarıda gösterdiğimiz futbol, istediğimiz skor tam istediğimiz düşüncede olmadı. Dünya Kupası arasında çalışmamız gereken, neden bu kadar basit gol yiyoruz? Kamp döneminde üzerinde daha çok durmamız gerekecek" dedi.