Afşin Belediye Başkanı Güven, Televizyon Programında İlçenin Gündemini Tartıştı
Haber Kategorisi: Gündem

Afşin Belediye Başkanı Güven, Televizyon Programında İlçenin Gündemini Tartıştı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçe belediye başkanı Mehmet Fatih Güven, bir televizyon programına konuk oldu. Programın adı Siyaset Gündem Özel ve canlı yayında ilçeyle ilgili önemli konuları ve gündemi tartıştı. Güven, Afşin ile ilgili devam eden projeler, planlanan çalışmalar ve belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Güven, programda ilçenin mevcut durumu ve gelecek hedefleri hakkında görüşlerini paylaştı. Belediyenin öncelikleri ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yürütülecek politikalar konusunda açıklamalarda bulundu. Sosyal ve ekonomik gelişmelerle ilgili planları da izleyicilere aktardı.

Canlı yayında izleyicilerin sorularını da yanıtlayan Güven, belediyenin şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışına sahip olduğunu vurguladı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsediklerini söyledi. Afşin'in kalkınması ve gelişmesi adına yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Tüm çalışmaların, ilçe halkının refah seviyesini yükseltme amacıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.