AK Parti Kilis İl Başkanlığı Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi
Haber Kategorisi: Siyaset

AK Parti Kilis İl Başkanlığı Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

AK Parti Kilis İl Başkanlığı, yerel ve merkezi yönetimdeki kurumlara nezaket ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde eğitim, halk kaydı, göç yönetimi, sosyal destek, vergi işlemleri ve dini hizmetlerin yürütüldüğü resmi daire temsilcileriyle görüşüldü.

Planlanan program doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Göç İdaresi Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Müftülük gibi önemli kurumlar ziyaret edildi. Gazdaş'ın şubesi de bu kapsamlı ziyaret programına dahil edildi.

Ziyaretler sırasında kurumların personel ve yöneticileriyle samimi sohbetler gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Diyarbakırlı, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle tüm personele hayırlı ramazanlar dileyerek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Bu ziyaretlerin amacı, iş birliği ve diyalogun pekiştirilmesi yanında toplumun tüm kesimleriyle ilişkilerin güçlendirilmesine vurgu yapmaktır. Kilis İl Başkanlığı, süregelen hizmetlerde yerel yönetim ile etkileşim ve koordinasyonun önemini bir kez daha vurgulayarak bu tür ziyaretlerin devamlılığına işaret etti.

#AKParti #Kilis #İlBaşkanlığı #nezaketziyaretleri #eğitim #halkkaydı #göçyönetimi #sosyaldestek #vergiişlemleri #dinihizmetler #KilisİlBaşkanı #SerhanDiyarbakırlı #millieğitim #nüfusvevatandaşlık #göçidaresi #sosyalyardımlaşma #dayanışmavakfı #vergidaireleri #defterdarlık #müftülük #Gazdaş #ramazanayı