Elazığ'da gerçekleştirilen Okullar Arası Bilek Güreşi Gençler A Grup mücadelelerinde genç sporcuların başarıları göz kamaştırdı. Heyecanın dorukta olduğu müsabakalarda farklı kategorilerde kıyasıya rekabet yaşandı.
İsmail Berk Kurt, +80 Kg kategorisinde sol ve sağ kolda birincilik kürsüsüne çıkarak öne çıkan performanslar arasında yer aldı. Feride Elhamdo ise 75 Kg sağ kol kategorisinde altın madalya kazandı. Mehmet Semih Güngör ise 60 Kg kategorisinde sol kol dalında üçüncü, sağ kol dalında ise birinci olarak bronz ve altın madalya elde etti. Ayrıca Nafi Kocaman, 70 kg sağ kol kategorisinde dördüncü olurken dikkat çekici bir performans sergiledi.
Bu başarılı sporcuların yanı sıra, onları yetiştiren antrenörler de övgüleri hak ediyor. Ekip çalışmasının ve azmin bir ürünü olan bu başarılar, bölge sporunun gelişimine de ışık tutuyor. Genç sporcuların başarıları, gelecek adına umut verirken, toplum tarafından da tebrik edildi. Bu sporcuların ilerleyen zamanlarda daha birçok başarıya imza atacaklarına inanılıyor ve bu başarıların sürdürülebilir olması için desteklerin devam edeceği mesajı veriliyor. Elde edilen bu başarılar, genç nesiller için de ilham kaynağı oluşturmaya devam ediyor.
#Elazığ #BilekGüreşi #Spor #GençSporcular #Başarı #Antrenör #Rekabet #Tebrik
Haber Kategorisi: Sağlık









