Fatma Şahin, Gaziantep Belediye Başkanı olarak yeni dönem mazbatasını aldı
Haber Kategorisi: Gündem

Fatma Şahin, Gaziantep Belediye Başkanı olarak yeni dönem mazbatasını aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni dönem mazbatasını aldı. Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve ilgili teşkilat üyelerinin de yer aldığı bir tören ile mazbata teslimi gerçekleşti.

Katılımcılar arasında yer alan yerel yöneticiler, törenin önemini vurguladılar ve Şahin'e yeni görev süresi için tebrik ve başarı dileklerini iletti. Şahin, üstlendiği sorumluluğun bilinciyle önümüzdeki dönemdeki hedeflerine ve projelerine dair bir konuşma yaptı.

Ekibin ve katılımcıların göstermiş olduğu birliktelik, gelecek yıllarda belediyecilik alanında yapılacak çalışmaların bir öngörüsü olarak da değerlendirildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönemde atacağı adımlar, vatandaşlar tarafından beklenen hizmetlerin daha da iyileştirilmesi adına umut verici olarak görülüyor.

Bu özel günü anlamlandıran duygular ve temenniler ile tören sona erdi. Yeniden seçilmiş olan Başkan Fatma Şahin, mazbatasını alarak mesaisine resmi olarak başlamış oldu. Gaziantep halkına hizmet etme amaç ve azmi içindeki yeni dönem, şehrin geleceğine dair yeni sayfalar açacak.

#Gaziantep #BelediyeBaşkanı #FatmaŞahin #Mazbata #Tören #YeniDönem #Hedefler #Projeler #Belediyecilik #Hizmet #GaziantepHalkı