Gaziantep FK evinde Kayserispor'a da mağlup oldu;1-2
Haber Kategorisi: Gaziantep

Gaziantep FK evinde Kayserispor'a da mağlup oldu;1-2

Gaziantep FK ile Kayserispor Süper Lig 'de 13. hafta maçında kozlarını paylaştı. Kalyon Stadı'nda oynanan karşılaşmayı son dakikalarda bulduğu golle Kayserispor 2-1 kazanmayı bildi.

Ev sahibi takımın tek golünü 52. dakikada Furkan Soyalp atarken Kayserispor'un gollerini 41. dakikada Kemen ve 89. dakikada Ramazan Civelek kaydetti.

Kayserispor bu galibiyetle puanını 23'e yükseltirken, Gaziantep FK 15 puanda kaldı.

Erol Bulut'tan istifa açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Erol Bulut, taraftarların kendisini istifaya davet ettiği tezahüratlar hakkında konuştu.

Zorlu maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oynadığımız oyunla bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. 

Yeterince gol pozisyonuna girdik ama maalesef değerlendiremedik. Bunları hafta içi de net bir şekilde çalıştık ama yine atamadık. Zaten bir zor gol atıp kolay gol yiyen bir takımız. 

Bugün de o şekilde 2 gol yedik. Pozisyonlara baktığımız iyi oyunumuzu ve şanslarımızı değerlendirmiş olsaydık daha farklı bir maç olurdu. Sonuçta futbol böyle, yakaladığınız pozisyonları değerlendiremediğiniz zaman ve gol yediğiniz zaman mağlup oluyorsunuz" dedi.