Göksun Belediye Başkanı, Altınoba Mahallesi'nde halkla buluştu.
Haber Kategorisi: Gündem

Göksun Belediye Başkanı, Altınoba Mahallesi'nde halkla buluştu.

Kahramanmaraş Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yerel halk ile buluşmak ve onların talep, öneri ve sorunlarını dinlemek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın, AK Parti ve MHP'nin ilçe yönetimi üyeleriyle birlikte Göksun'a bağlı Altınoba Mahallesi'ne bir ziyaret düzenledi.

Ziyarete, Belediye Başkanı Aydın'a AK Parti ve MHP'den çeşitli kademelerdeki temsilciler eşlik etti. Belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve bölgenin kadın ve gençlik kolları başkanları da dahil olmak üzere önemli isimler, mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet etti. Başkan Aydın, etkinliği daha da neşelendirmek için fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi.

Başkan Aydın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmalarda görev süresinde gerçekleştirdiği ve planladığı projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca katılımcıların geri bildirimlerini de dikkate aldı. Mahalle sakinlerinin görüşleri, bölgesel gelişim için büyük önem taşıyor ve Aydın, onların ihtiyaçlarını belirlemek için mahalle sakinlerinin sesine kulak verdi.

Göksun ve Altınoba Mahallesi sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak amacıyla gerçekleşen bu ziyaretler, şehir yönetiminin halkla iç içe olma, şeffaf olma ve ihtiyaçlara yanıt verme niyetini ortaya koyuyor. Bu tür ziyaretler, yerel yönetimler ile halk arasındaki iletişimi güçlendiren ve demokratik katılımı teşvik eden etkinlikler olarak değerlendiriliyor.

#Kahramanmaraş #Göksun #HüseyinCoşkunAydın #BelediyeBaşkanı #AltınobaMahallesi #Ziyaret #AKParti #MHP #MahalleZiyaretleri #YerelYönetimler #HalklaİçİçeOlma