Kilis Sağlık Müdürü, Ramazan Bayramı için vatandaşlara tebriklerini iletti
Haber Kategorisi: Sağlık

Kilis Sağlık Müdürü, Ramazan Bayramı için vatandaşlara tebriklerini iletti

Ramazan Bayramı nedeniyle Kilis'te yerel sağlık otoriteleri tarafından vatandaşlara bayram tebriği yapıldı. Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Kadir Söylemez, tüm Kilis halkının bayramını kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.

Kilis İl Sağlık Müdürlüğü, T.C. Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir kuruluş olarak, bayram boyunca vatandaşların kesintisiz sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak için gerekli tüm önlemleri aldığını açıkladı. Sağlık Müdürü Dr. Söylemez, bayram süresince sağlık kuruluşlarının olası sağlık ihtiyaçlarına yanıt verebilecek bir şekilde hazır olduğunu ve acil durumlarda görev başında olacaklarını ifade etti.

Dr. Söylemez ayrıca, bayram günlerinde oluşabilecek olumsuz sağlık durumları konusunda vatandaşları bilgilendirmeye devam etti ve herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşıldığında en yakın sağlık kuruluşuna başvurmanın önemini hatırlattı. Özellikle kalp ve şeker hastalarının, bayram boyunca aşırı şekerli ve yağlı yiyeceklerden kaçınmaları gerektiğini vurguladı.

Kilis İl Sağlık Müdürlüğü olarak halkın sağlığını herşeyden önemli tuttuklarını belirten Dr. Söylemez, Ramazan Bayramı'nı bir kez daha kutladı ve bayramın barış, kardeşlik ve hoşgörü atmosferi içinde geçmesini diledi.

#Kilis #RamazanBayramı #Sağlık #Hediye #Tebrik #Kutlama #MutluBayramlar #Kardeşlik #Hoşgörü #SağlıklıYaşam