Kilis'te CHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, şehirdeki Emlakçılar Derneği yönetimini ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde, derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına verilecek öneme vurgu yapıldı.
CHP İl Başkanı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, derneklerin şehrin sosyal ve ekonomik yaşamındaki rollerini güçlendirecek çalışmalar yapacaklarını belirtti. Sivil toplum kuruluşlarının ve meslek derneklerinin, toplumun farklı kesimlerinin seslerini duyurmasında önemli bir işlevi olduğuna dikkat çeken başkan, bu kuruluşlara hak ettikleri değeri verme sözünü yineledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Emlakçılar Derneği Başkanı İsmail Cem Eryılmaz ise, il başkanlığının desteğini önemsediklerini ve bu tür ziyaretlerin sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi temsilciler arasındaki diyalogu güçlendireceğini ifade etti.
Görüşmenin ardından her iki taraf da şehrin içinde bulunduğu sorunlar ve bu sorunların çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği ziyaret, yerel yönetimlerle sivil toplum kuruluşları arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak adımlardan biri olarak değerlendirildi.
#CHP #EmlakçılarDerneği #siviltoplum #Kilis #ziyaret #diyalog
Haber Kategorisi: Siyaset









