Kilis'ten seçilen yılın doktoru ve sağlık çalışanı ödüllendirildi
Haber Kategorisi: Sağlık

Kilis'ten seçilen yılın doktoru ve sağlık çalışanı ödüllendirildi

İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte, Kilis'ten seçilen yılın doktoru ve sağlık çalışanı ödüllendirildi. Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr. Gökhan Bostan, özverili çalışmaları nedeniyle "Yılın Doktoru" seçildi. Aynı hastanenin ameliyathane sorumlusu hemşire Fatih Yıldız ise "Yılın Sağlık Çalışanı" olarak seçildi.

Etkinlik, "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" teması altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın katılımıyla gerçekleşti. İl Sağlık Müdürü Dr. Kadir Söylemez, etkinlikte Kilis'i temsil etti.

Kilis'te adanmışlık ve üstün hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren sağlık personellerinin emekleri, bu ödüllerle ödüllendirildi. Ödül alan sağlık çalışanları, kendi adları ve tüm Kilis'te görev yapan sağlık personeli adına tebrik edildi.

Sağlık sektöründe gösterdikleri çaba için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür edildi ve gelecek sağlıklı günler için minnettarlık duyulduğu ifade edildi. 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı ile sağlık çalışanlarının önemi vurgulandı.

#14MartTıpBayramı #SağlıkÇalışanları #ÖdülTöreni #Kilis #SağlıkSektörü #TıpBayramı #SağlıkHizmetleri